Wednesday, 8 February 2012

My New hair .








asalamulaikum pmbca blog :)

hello smua , msti t'tggu upate dari myza kan , okay handsome/pretty . now im start my story , today i want teach you english subjct , HAHAHHHAAHA . tak der lah !

guys ! rambut myza sudah curl ! LOL ! XD . HAHAHHA . nak juga nak take pictre dngan kawan2 yang ikutt myza dkat salon maklum lah my cam tak bawa . sayang nyeee ! :((

tengokk rambut myza cantik kan  puji diri sendri pulak . NORMAL KAN . hahaha . tngokk puas2 picture myza .

Friday, 3 February 2012

CURL HAIR

hello everyone . :)
HAHHAAGAGAGAGA ! OH NO .!

haha . hari ini myza nak cerita yang hari ini ayahanda bawa myza pegi SALON . ayahanda nak myza CURL HAIR . oh damn ! bestt giler ayahanda sendiri yang ajak pergi salon , salu nya bonda yang bawa myza pergi salon . hari ini ayahanda pula yang bawa . CURL macam mana ayahanda suka ahh . JANGAN CURL MACAM RAMBUT ALEYSCATS PULA , tak nak ahh . HARI INI AYAHANDA YANG JAGA RAMBUT MYZA , myza just duduk and tengok apa yang  terjadi dengan rambut myza . tak sabar lah . chopchop ! lupa nak cakap friends myza pun ikut tau .mreka nak curl juga . tapi ada yg nak straight rambutt . msti lama na straight rambut ini . lebih kurang 3 jam nak straight . tggu jeee . 

OH GIRL ! ceat lah sikiittt rambutt myza tak sabar nie . HAHAH . okay myza harus makeup dulu seblum keluar hangoutt dengan MABOY (ayahanda) . BYE :)